Diverse

Barkrakker

Skikkelig barkrakker ble laget for å komplimentere et ellers unikt kjøkken! Her ble det brukt både mørkt treverk for å lage en kontrast til eiken, og hull-og-tapp-sammenføyning med kiler for å gi de et enda mer eksklusivt utseende. To seter i eik, og ett i merbau.

Be om pris!

Blomsterpotte - Svart

Her er en ganske stor og høy blomsterpotte som ble laget av restplank.

Dåpsstol

Det fine med snekring er at det har så enormt mange bruksområder! En mer unik dåpsgave tror jeg man må lete lenger etter :)

Diverse hyller/skuffer

Her er noen hyller og skuffer som er spesialdesignet til å passe et kjøkken. 

Ta kontakt for pris.

Diverse småting

Her er noen av produktene som ble laget i forbindelse med julevemarked

Dokkekommode

En flott mini-kommode med fine detaljer som passer perfekt til jenteungens dokkeklær :)

Pris: kr. 3 600,-

Entrémøbel

Som det meste annet jeg lager, er dette nok et spesialtilpasset møbel. Heldekkende speil (noe som var vanskelig å få fotografert) og ellers god plass til sko, kurver eller annet nyttig, samtidig som møbelet kun stikker 30 cm ut i rommet og dermed unngår å stjele mye plass i en avlang gang. 

Pris: kr. 10 000,- inkl. speil

Kjøkken

Da er tiden endelig kommet for å avdekke årets store prosjekt!

Det er ikke til å stikke under en stol at et nytt kjøkken stod høyt på konas ønskeliste...  Ikke bare var det eksisterende kjøkkenet "utdatert", det var også for lite, trangt, upraktisk og til og med i feil rom (!). Så i ferbruar begynte prosjektet med å bygge kjøkken i stua. Kundebestillinger har ikke kunnet settes på vent, så prosjektet har stort sett blitt utført etter jobbtid. 

Kjøkkenet er i det store og hele laget i fuktbestandig MDF og heltre eik. Alt av skuffer, skrog og fronter er malt med superblank dempet sort, og alt av eik er satt inn med mange lag olje. Designet har vært et særdeles velfungerende samarbeid mellom kona og megselv.

Benkeplate: 3 cm tykk, laget av grove eikeplanker. Høvlet for hånd for å oppnå en helt plan benkeplate. Totallengde 5,3m.

Splashback / vegg: Laget av grove, uhøvlet eikeplank, og laminert sammen til en helt unik vegg med masse sjel!

Skap, skuffer og hyller er ellers laget av helstav eikeplater, eller fuktbestandig MDF. Skuffer er laget i kryssfinér av bjørk. Alle skap og skuffer er utstyrt med softclose skinner/hengsler for en eksklusiv feeling.

Totalt består kjøkkenet av:

  • 2 stk. Høyskap (Hvorav ett med integrert stekeovn)
  • 4 stk. Overskap
  • 1 stk. Integrert ventilator
  • 3 stk. Skap
  • 2 stk. Hyller
  • 10 stk. skuffer

 

Skulle noen være interesserte i å ta en nærmere kikk eller er på utkikk etter sitt eget skreddersydde kjøkken, er det bare å ta turen innom for en prat :)

Kjøkkenøy

Siden vi først var så godt i gang slo vi likesågodt til med en kjøkkenøy! Øya står så klart i stil til resten av kjøkkenet, svartmalt fronter og en stor benkeplate (bakeflate) i oljet eik. Og en kjøkkenøy er ikke komplett uten noen skikkelige barkrakker, som blir utdypt nærmere i eget innlegg.

Dermed er kjøkkenet komplett, og både kone og mann er strålende fornøyd!🥳🍪

Det ble yttligere 6 skuffer, så mon tro om ikke vi sliter med å greie og fylle de opp etterhvert?🤔 ... sikkert ikke.😅

Kommode i furu - Zen Sand

Her er en kommode på 120 x 105 som er beiset i fargen Zen Sand. Kan fås med softclose sknner

På denne er det også på sin plass med en takk til Gustav Rugtveit for god hjelp :)

Ta kontakt for pris.

Kvadratisk bordplate

Her er både bilder av bordet da jeg fikk det, og etter det ble laget ny bordplate til stålrammen. 

Pris: kr. 1 000,-

Putekasser i eik og furu

Fikk et oppdrag om å lage noen pute- /oppbevaringskasser til et leirsted i området. Lokk i hvitoljet eik, og vegger i hvitmalt furu.

Pris: kr. 3 200,-

Sjakkbrett

Her er et utvalg av sjakkbrettene som er produsert. Brettene blir produsert på litt forskjellige måter, litt etter hva som er tilgjengelig av materialer :) Det første brettet er laget av merbau og ask, med en ramme i valnøtt. Brettet er satt inn med høyglans lakk som gir en eksklusiv finish. Det andre er merbau og bjørk og har fått en polert finish.

Brikkene er enn så lenge ikke produsert av oss men kan kjøpes mot et tillegg.

Pris: kr. 2 300,-

Skrivepult

Bergem Møbler's første skrivepult! Pulten er hele 180cm lang, og har 3 skuffer, samt en smart luke man kan gjemme PC-er eller annet lurt i. Fargen er Zen Sand.

Pris: kr. 6 500,-

Sofa- /Kaffebordsvariant

Her er et par skreddersydde varianter av sofa- /kaffebord. Disse står veldig godt plassert inntil vegger og tar liten plass! Bordene har to lengder og kan snus etter behov. 

Pris: kr. 1 500,- per stk.

Speilramme - Spesialfarge

En enkel speilramme som lages i alle mål.

Pris: kr. 500,-