Hyller

Åpent Klesskap

Høyt og stilig klesskap som måler 210 i høyden og 105 i bredden. Det er en åpen løsning som kan tilpasses med færre hyller, flere hyller, mer hengeplass, eller hva enn man måtte ønske seg!

Bokhylla Stig

Firetrinns bokhylle med inndelte seksjoner. Fargen på rammen er dempet sort matt og skilleveggene er beiset i ett strøk hvitkalket og toppet med ett strøk patinagrå. Antall etasjer kan kjøper velge selv. Målene er 125 x 105 x 25.

En enorm takk til Lise Wold for hjelp med bilder!

Bokhylla Stig - Zen Sand

Nok en utgave av bokhylla Stig, men med en liten vri. Målene på denne er 100 x 130.

Hepta vegghylle i bøk

Et stilig men stort møbel! Perfekt om man har en vegg man er usikker på hvordan man skal få fylt opp :) Hylla måler 280cm i bredde og 160cm i høyde.

Det var vanskelig å skjule helt på bildene at dette er et rom under oppussing, men var viktigere å gi et skikkelig inntrykk av hvordan den ser ut... ;)

Hvitmalt hylle

En hvitmalt hylle som er skreddersydd til å passe under en trapp :)

Mål: 120 x 30 x 125cm

Hylle i eik

Bokhylle laget i heltre eik. Mesteparten laget i 52mm tykke eikeplater og oljet med Danish Oil for en dyp glød :) 

Romdeler i eik

Ferdigmontert og levert romdeler i 30mm eik, til lekker, nyoppusset leilighet! 2m lang x 1,7m høy med skap på begge sider, og med innebygd roterende tv-stativ! 🤯 Plate skal festes bak TV slik at baksiden blir en nydelig eikeplate i stedet for et synlig stativ 😊

Samuels Lekereol

En reol som passer like godt både som bokhylle og tv-benk, alt etter hva man måtte trenge - med mulighet for både å stå så vel som å ligge. Reolen er besiet i drivved og har detaljer i egghvit. 

Målene er 160 x 70 x 40 cm. 

Skreddersydd bokhylle

Her er et godt eksempel på fordelene av å handle hos Bergem Møbler! Bokhyllen er som vist skreddersydd og tilpasset slik at man får utnyttet veggplass og deler av rommet man ellers ville slitt med å finne standard møbler til. Bokhyllen er tilsammen nesten 7m lang og 2m på det høyeste.

Tetrishylle

Her er en av de mer lekende hyllene Bergem Møbler har produsert. Klossene er løse og kan stables akkurat som man vil, og hver gang man ønsker et nytt utseende. Man kan få akkurat de klossene og den størrelsen man ønsker.

Vegghylleseksjon i eik

Dette ble et spennende og unikt oppdrag på mange måter. Hylleseksjonen er plassbygd og laget av 52mm tykke eikeplater. Den er 40mm dyp, med ekstra dybde rundt peisen. Det ble 6 stk. skuffer, ett skap og én luke til dekoder o.l.

Finishen er en hvitpigmentert olje.