Diverse

12" Subwoofer i teak

Her er en lekker subwoofer laget i 50mm teak med 2 stk 12" elementer.

Barkrakker

Skikkelig barkrakker ble laget for å komplimentere et ellers unikt kjøkken! Her ble det brukt både mørkt treverk for å lage en kontrast til eiken, og hull-og-tapp-sammenføyning med kiler for å gi de et enda mer eksklusivt utseende. To seter i eik, og ett i merbau.

Blomsterpotte - Svart

Her er en ganske stor og høy blomsterpotte som ble laget av restplank.

Dåpsstol

Det fine med snekring er at det har så enormt mange bruksområder! En mer unik dåpsgave tror jeg man må lete lenger etter :)

Diverse hyller/skuffer

Her er noen hyller og skuffer som er spesialdesignet til å passe et kjøkken. 

Diverse småting

Her er noen av produktene som ble laget i forbindelse med julevemarked

Dokkekommode

En flott mini-kommode med fine detaljer som passer perfekt til jenteungens dokkeklær :)

Entrémøbel

Som det meste annet jeg lager, er dette nok et spesialtilpasset møbel. Heldekkende speil (noe som var vanskelig å få fotografert) og ellers god plass til sko, kurver eller annet nyttig, samtidig som møbelet kun stikker 30 cm ut i rommet og dermed unngår å stjele mye plass i en avlang gang. 

Kommode i furu - Zen Sand

Her er en kommode på 120 x 105 som er beiset i fargen Zen Sand. Kan fås med softclose sknner

På denne er det også på sin plass med en takk til Gustav Rugtveit for god hjelp :)

Kvadratisk bordplate

Her er både bilder av bordet da jeg fikk det, og etter det ble laget ny bordplate til stålrammen. 

Lekereol i eik

En lekker lekereol i eik! Mål: 150 x 40 x 35cm oljet med Danish Oil!

Putekasse eik

Hvitoljet putekasse i heltre eik. Mål: 120 x 50 x 60cm

Putekasser i eik og furu

Fikk et oppdrag om å lage noen pute- /oppbevaringskasser til et leirsted i området. Lokk i hvitoljet eik, og vegger i hvitmalt furu.

Restaurering av trapp | 1

Her er en trapp som Bergem Møbler har fått være med å restaurere. Den har fått nye nye spiler, håndrekker og søyler. Malejobben har blitt utført av oppdragsgiver.

Restaurering av trapp | 2

På dette prosjektet har vi boret hull til og installert stålspiler samt laget nye håndrekker og søyler. Med i prosjektet var også de to spileveggene i 1. og 2. etasje, beiset i fargen eik. Malejobb ble også her utførst av oppdragsgiver. 

Sjakkbrett

Her er et utvalg av sjakkbrettene som er produsert. Brettene blir produsert på litt forskjellige måter, litt etter hva som er tilgjengelig av materialer :) Det første brettet er laget av merbau og ask, med en ramme i valnøtt. Brettet er satt inn med høyglans lakk som gir en eksklusiv finish. Det andre er merbau og bjørk og har fått en polert finish.

Brikkene er enn så lenge ikke produsert av oss men kan kjøpes mot et tillegg.

Skrivepult

Bergem Møbler's første skrivepult! Pulten er hele 180cm lang, og har 3 skuffer, samt en smart luke man kan gjemme PC-er eller annet lurt i. Fargen er Zen Sand.

Sofa- /Kaffebordsvariant

Her er et par skreddersydde varianter av sofa- /kaffebord. Disse står veldig godt plassert inntil vegger og tar liten plass! Bordene har to lengder og kan snus etter behov. 

Spaserstokk - teak

Innimellom kommer det noen forespørsler som er litt utenom det vanlige. I dette tilfellet var det en som hadde et 50 år gammel teak-trestykke som han lurte på om var mulig å få laget en spaserstokk ut av. Det var det ?

Tak- og veggspiler

Her er 250m med oljet eikespiler, helstav,

og 1 000m med hvitlasserte furuspiler - helstav,