Diverse info

Om produktene

Produktene til Bergem Møbler er håndlagde kvalitetsmøbler - stort sett i heltre. De er ikke masseproduserte, som betyr at du ikke vil få "perfekte" møbler, men derimot produkter med karakter der to møbler sannsynligvis ikke vil bli helt like, selv om de i utgangspunktet er samme produkt.

Blandt de mange gode grunnene til å kjøpe håndlagde møbler i heltre er varigheten - skulle det få hakk osv. kan det enkelt pusses ned og vil få et "som nytt" utseende. En annen er muligheten man har til å enkelt forandre f.eks. farge - igjen, ved å pusse overflaten. Og ikke minst robustheten og vekten i heltre møbler!

Materiale

Bergem Møbler kan tilby møbler laget i et bredt utvalg tresorter. 

Selv om vi hos oss jobber for å minimere omfanget av sprekker, vridninger o.l. gjør vi oppmerksomme på at dette kan forekomme etter at produktet har stått noen uker i sitt nye hjem. Om møbelet blir utsatt for store temperaturforskjeller/for mye fuktighet eller tørke kan treverket bevege seg mer. Materialer vil ofte bli kjøpt inn i litt god tid før ordren påbegynes slik at det kan ligge å tørke/akklimatisere seg slik at sjansen for sprekker, vridninger o.l. minsker. 

Behandling

Hos Bergem Møbler tar vi oss av det aller meste innen behandling, både med og uten farger, og dette er som regel inkludert i prisen.