Kjøkken

Kjøkken

Da er tiden endelig kommet for å avdekke årets store prosjekt!

Det er ikke til å stikke under en stol at et nytt kjøkken stod høyt på konas ønskeliste...  Ikke bare var det eksisterende kjøkkenet "utdatert", det var også for lite, trangt, upraktisk og til og med i feil rom (!). Så i ferbruar begynte prosjektet med å bygge kjøkken i stua. Kundebestillinger har ikke kunnet settes på vent, så prosjektet har stort sett blitt utført etter jobbtid. 

Kjøkkenet er i det store og hele laget i fuktbestandig MDF og heltre eik. Alt av skuffer, skrog og fronter er malt med superblank dempet sort, og alt av eik er satt inn med mange lag olje. Designet har vært et særdeles velfungerende samarbeid mellom kona og megselv.

Benkeplate: 3 cm tykk, laget av grove eikeplanker. Høvlet med maskin og siste finish for hånd, for å oppnå en helt plan benkeplate. Totallengde 5,3m.

Splashback / vegg: Laget av hele eikeplank, og laminert sammen til en helt unik vegg med masse liv og sjel!

Skap, skuffer og hyller er ellers laget av helstav eikeplater, eller fuktbestandig MDF. Skuffer er laget i kryssfinér av bjørk. Alle skap og skuffer er utstyrt med softclose skinner/hengsler for en eksklusiv feeling.

Totalt består kjøkkenet av:

  • 2 stk. Høyskap (Hvorav ett med integrert stekeovn)
  • 4 stk. Overskap
  • 1 stk. Integrert ventilator
  • 3 stk. Skap
  • 2 stk. Hyller
  • 10 stk. skuffer

 

Skulle noen være interesserte i å ta en nærmere kikk eller er på utkikk etter sitt eget skreddersydde kjøkken, er det bare å ta turen innom :)

Kjøkkenøy

Siden vi først var så godt i gang slo vi likesågodt til med en kjøkkenøy! Øya står så klart i stil til resten av kjøkkenet, svartmalt fronter og en stor benkeplate (bakeflate) i oljet eik. Og en kjøkkenøy er ikke komplett uten noen skikkelige barkrakker, som blir utdypt nærmere i eget innlegg.

Dermed er kjøkkenet komplett, og både kone og mann er strålende fornøyd!🥳🍪

Det ble yttligere 6 skuffer, så mon tro om ikke vi sliter med å greie og fylle de opp etterhvert?🤔