Salongbord

45 grader med stjernetopp

En serie salongbord som er bygd på et "stjerne"-mønster konsept. Bildene viser en del forskjellige farger og størrelser. Maksstørrelse på dette bordet er 90 x 90 cm. 

Eikebord med stålben

Stilig og elegant salongbord i hvitoljet eike med stålben.

Kant-i-kant - limt

Her er bena som man ser trukket helt ut til hjørnene og er synlige fra toppen. Bordplaten er limt og pusset slik at man ikke vil ha de synlige "sporene/sprekkene" som man ellers har. Str. på dette bordet er 100 x 60 x 45

Konsollbord med stålben

Stilig og elegant konsollbord i hvitoljet eike med stålben.

Kryssben med limt bordplate - Zen Sand

Denne serien med kryssben er også populær. Dette bordet er det gjort en liten vri på. Den har limt og pusset bordplate i stedet for skrudd/sporete. Det gjør den litt dyrere, men også litt mer stilren? :) Hvitmalt understell, og bordplater beiset i Zen Sand.

Dette bordet ble laget i en serie sammen med spisebord og TV-benk.

Mål: 120 x 60

Kryssben med sporet bordplate

Denne serien med kryssben er veldig populær. Under bordet har vi en praktisk hylle med god plass! Bildene viser en del forskjellige fargekombinasjoner, samt forskjellige mål. Prisene bestemmes ut ifra størrelse.

Ovalt salongbord i eik

Her er en annen utgave av ovalt salongbord. Dette bordet er laget av én hel eikefjøl og er dermed heelt unikt!  

Ovalt salongbord m/hylle

Her er et populært bord der utsenede varierer veldig i design ut ifra målene. Har nå laget bord i de fleste fasonger, og her er det smak og behag ettersom hva man liker best!

Rundt eikebord

Flott rundt eikebord på Ø85cm, og ett på Ø60cm. Hvitoljet topp med sortmalte ben.

Rundt spilebord i eik

I helga hadde vi finbesøk i verkstedet og målet var å få laga et salongbord. Med mye egeninnsats og bittelitt hjelp ble resultatet utrolig stilig! Så gratulerer med nytt bord til ny leilighet! 🥳

Salongbord i bjørk

Salongbord i flammebjørk med hylle under. Mål: ca. 100 x 60

Salongbord i valnøtt

Da fant vi ut at tiden var inne for å pensjonere det 4 år gamle salongbordet vårt. Mange timer med møbelsnekring har passert siden det, og denne gangen ville jeg prøve meg på ett i valnøtt. Det var enighet i leiren om et rundt bord. Men ettersom det var til oss selv ønsket jeg å se hvordan det så ut i stadiet mellom firkantet, og rundt! Så her har dere to varianter.

Salongbord med innrammet plate

Ett kvadratisk bord i ny variant! Her er endene rammet inn med tverrgående bord med langsgående lister som til sammen danner en lekker ramme rundt bordplaten. Denne bordtoppen er ikke limt, men "sporene" er fjernet slik at det fremmstår mer som en glatt, sammenhengende plate.
Målene er på 90 cm x 90 cm.

Salongbord med klaff

Her er Bergem Møblers' første salongbord med klaff! Så man har den ekstra plassen til å ta fredagstacoen foran TV-en =) Dette bordet har en limt plate og skråben.