Servantskap

Servantskap eik - vegghengt

Vegghengt servantskap i eik. Tre gode skuffer med hylle hunder som gir god plass til f.eks. håndklær! Målene på denne er 100 x 45 x 55 høy. Den ene skuffen er kortere, som gir plass til avløp o.l. under. Finishen på denne er hardvoksolje.

Servantskap flammebjørk

Vegghengt servantskap i flammebjørk! Toppen har kunden funnet selv, vi har stått for montering! Mål på denne er 120 x 46 x 50

Servantskap i ask

Servantskap på plass i nytt hjem. Den er laget i ask og har fått en underlimt vask. Toppen har fått to strøk hvitkalket beis samt blitt satt inn med hardvoksolje, og resten er to strøk kullsort. Servantskapet har 7 stk. skuffer, og 1 skap på høyre side.
Mål: 180 x 55 x 80

Servantskap i eik

Da har vi vært så heldige å fått tilbake bilder fra kunde av et nydelig baderomservantskap i eik vi har laget! Kunde har selv funnet benkeplate + håndtak. Det ble helt fantastisk syns vi! Behandlet i fargen "Hellegrå"

Servantskap i eik

Et servantskap laget i heltre eik, med en dekorativ ramme rundt topplaten. Mål: 170 x 50 x 86

Servantskap i flammebjørk

Her er et servantskap som heller mer mot den røffe enden av skalaen - selv om det er fint møbel. Det lar seg umulig duplisere med dens naturlige kurver og håndtak, og vakre tegninger med spill av flammer ;)

Servantskap i gran

Farge: Drivved. Mål: 180 x 50 x 80