Skjenk

Mara Skjenk - Drivved

Skjenk laget i et sett med spisebord og hylle. Denne er 150cm lang og har to dører som har push-to-open mekanisme. 

Sjenk - Valnøtt

En smal sjenk som passer perfekt inntil en sofarygg, i en gang, eller hvor man ellers måtte ønske! Målene på denne er 100 x 30 x 65 

Skjenk i ask

Her er en skjenk i ask, der alt utenom hylla under, ble laget av samme emne ask. Rustikk utseende med naturlig formede buer, og mye sjel :)

Mål: 115 x 30 x 70

Skjenk i bøk/bjørk

En elegant skjenk i kombinert bøk og bjørk med stilige detaljer. Kundens ønske var også en skjult bestikkskuff inni skapet :) 

Skjenk i gran/bjørk

Fra idé og tegning til ekte vare. Denne skjenken har en ramme i gran, og innmat, dvs. hyller, vegger og skuffefronter i bjørk. Skuffene ellers er laget at kryssfinér. Skuffene er montert på skinner, og skapene har push-to-open lås.

Mål: 220 x 40 x 80

Z-skjenk

Da har nok et møbel havnet på lista over Bergm Møblers sjenker. Målene på denne er 100 x 20 x 80. Fargen er ganske så uordinær. Den ble først beiset i valnøtt. Resultatet ble en del brunere enn først tenkt, så den ble pusset ned og beiset med to strøk drivved og ettersom den fortsatt var litt i mørkeste laget, ble den satt i med ett strøk hvitklaket til slutt. Unik med andre ord!