Spesialinnredning

Aksdalbygget - Hatteland

I 2022 har Bergem Møbler brukt mesteparten av tiden på å være med å innrede og bygge det nye Hattelandbygget i Aksdal - Aksdalbygget. Vi har levert og montert ca. 4 000m veggspiler i både eik og furu i forskjellige dimensjoner opp til 95x36mm (lakkerte), 8m med hyller, 8m med innrammede sittebenker med takrammeverk, kjøkkennisjer, eikeutforinger og blomsterkasser! Les beskrivelsen på bildene for detaljer av hva vi har levert.

Veldig hyggelig å få sette så stort preg på et så stort og flott bygg! 

Eikedør

Ettersom vi var så godt i gang med stua, fant vi ut at den 20 år gamle furudøra dro ned helhetsinntrykket litt for mye til at vi kunne la den stå. Derfor har nå furudøra blitt bytta ut med en spesiallaget eikedør med glass, samt dørkarm og passende lister.

Eikedør - til bad

Det ble suksess med ny dør i eik inn til stua. Så ettersom baderomsdøra så minst like ille ut, ble også den skiftet ut. Denne døra har frosta glass i midtseksjonene.

Kjøkken

Da er tiden endelig kommet for å avdekke årets store prosjekt!

Det er ikke til å stikke under en stol at et nytt kjøkken stod høyt på konas ønskeliste...  Ikke bare var det eksisterende kjøkkenet "utdatert", det var også for lite, trangt, upraktisk og til og med i feil rom (!). Så i ferbruar begynte prosjektet med å bygge kjøkken i stua. Kundebestillinger har ikke kunnet settes på vent, så prosjektet har stort sett blitt utført etter jobbtid. 

Kjøkkenet er i det store og hele laget i fuktbestandig MDF og heltre eik. Alt av skuffer, skrog og fronter er malt med superblank dempet sort, og alt av eik er satt inn med mange lag olje. Designet har vært et særdeles velfungerende samarbeid mellom kona og megselv.

Benkeplate: 3 cm tykk, laget av grove eikeplanker. Høvlet med maskin og siste finish for hånd, for å oppnå en helt plan benkeplate. Totallengde 5,3m.

Splashback / vegg: Laget av hele eikeplank, og laminert sammen til en helt unik vegg med masse liv og sjel!

Skap, skuffer og hyller er ellers laget av helstav eikeplater, eller fuktbestandig MDF. Skuffer er laget i kryssfinér av bjørk. Alle skap og skuffer er utstyrt med softclose skinner/hengsler for en eksklusiv feeling.

Totalt består kjøkkenet av:

  • 2 stk. Høyskap (Hvorav ett med integrert stekeovn)
  • 4 stk. Overskap
  • 1 stk. Integrert ventilator
  • 3 stk. Skap
  • 2 stk. Hyller
  • 10 stk. skuffer

 

Skulle noen være interesserte i å ta en nærmere kikk eller er på utkikk etter sitt eget skreddersydde kjøkken, er det bare å ta turen innom :)

Kjøkkenøy

Siden vi først var så godt i gang slo vi likesågodt til med en kjøkkenøy! Øya står så klart i stil til resten av kjøkkenet, svartmalt fronter og en stor benkeplate (bakeflate) i oljet eik. Og en kjøkkenøy er ikke komplett uten noen skikkelige barkrakker, som blir utdypt nærmere i eget innlegg.

Dermed er kjøkkenet komplett, og både kone og mann er strålende fornøyd!🥳🍪

Det ble yttligere 6 skuffer, så mon tro om ikke vi sliter med å greie og fylle de opp etterhvert?🤔 

Tak- og veggspiler

Her er det gamle kjøkkenet som har fått en makeover og har nå blitt en del av stua :) Walls2paint på to vegger, og oljede eikespiler på en vegg og i taket.

Trappeinnredning

Her har kunden fått seg den ultimate løsningen til husets kanskje vanskeligste plass å utnytte! Uttrekkbare høyskap, forskjellige hyller og godt med romslige skuffer. 😊 Takk igjen for oppdraget!

Ølen Betong Avd Gismarvik

I år fikk Bergem Møbler være med å sette preg på Ølen Betong sitt nye bygg i Gismarvik! GLIMT Interiørarkitekter sto for designet, mens vi bygget. Ikke alt av puter, planter osv. er på plass enda, men vår jobb er gjort, og det er alltid fascinerende og tilfredsstillende å se ting gå fra å være tegninger på et ark til å bli ekte, håndfaste ting man kan ta, se og sitte på!

Nok en gang, takk for oppdraget!