Spisebord

Abel Spisebord

Dette spisebordet - som ble laget i et sett med skjenk og hylle - er et røfft bord som er 180 cm langt og 75 cm bredt. Det ble laget en klaff på 40 cm. Bordplaten er som man ser av typen planket, og bena er trukket langt ut slik at man får god plass til to stoler på langsiden.

Eikebord 270cm kryssben

Et flott eikebord på hele 270cm. Én stor limt bordplate med flotte farger. 

Bildene er tatt av strålende fornøyd kunde ?

Eikebord m/benk

Her er et flott eikebord som er på plass i sitt nye hjem i Skien! Vi laget dette med en tilhørende benk som veldig diskret kan plasseres under bordet når den eventuelt ikke er i bruk. Bordet er 190x90 og behandlet med en hvitpigmentert voks.

Eikebord med stålplateben

Flott eikebord med ståleben som måler 280 x 95cm. Måtte monteres på plassen ettersom totalvekten ble 170 kg!  Bordplaten er behandlet med hvitolje

H-ben med limt bordplate

Dette bordet er en variant av standard H-bord varianten, der bordplaten i stedet for å være "sporete" er limt sammen slik at det blir en glatt flate. Det er også laget en spisebordsbenk slik at man kan få plass til mange!

H-ben med rammet bordplate

Et nytt H-benbord som har fått en ny bordtopp-variant. Her er endene rammet inn med tverrgående bord med langsgående lister som til sammen danner en lekker ramme rundt bordplaten. Denne bordtoppen er ikke limt, men "sporene" er fjernet slik at det fremmstår mer som en sammenhengende plate. Det er også laget to stk. klaffer i samme stil.

Målene er 300 cm x 100 cm x 73 cm. Inkl. to klaffer blir lengden på hele 380cm!

H-ben med sporet bordplate (Tynn variant)

Her har vi en litt mindre kraftig utgave av H-ben-varianten med enkle ben i stedet for doble. Fremdeles sterk og robust nok i massevis! 

H-ben med stjernemønster

Nytt spisebord på plass der designet er preget av å fremheve treverkets naturlige sjarm. Et kraftig, bredt bord, med stort, sort understell (med "stjerne"), og med kryssmønstret bordplate innramet i 4x4 og beiset i Zen Sand.

H-ben, sporet bordplate

Her har vi noen eksemplarer av H-ben varianten med sporet bordplate. Det er et meget tungt, robust og stabilt bord.

Kjegleformet ben med limt bordplate

Bordet har avtagbare ben, der bena er kjegleformet og går fra 3"x3" øverst til 2"x2" nederst. På denne modellen er det laget to skuffer og en klaff. Klaffen er på 40 cm, som gjør at lengden på 180 cm kan økes til 220cm.

Kjegleformet med limt bordplate - Hvit/Drivved

Dette bordet er ferdigprodusert og selges akkurat slik det er. Bordet har avtagbare ben, der bena er kjegleformet og går fra 3"x3" øverst til 2"x2" nederst. På dette bordet følger det med to skuffer og to klaffer. Klaffene er på 40 cm, og når bordet i seg selv er på 185 cm blir den totale lengden 265 cm.

Understellet er grunnet og malt hvitt (eggehvit), mens toppen og skuffene er beiset med fargen drivved.

Kryssben med stjernetopp

Her er understellet malt i fargen dempet sort og toppen er beiset med ett strøk Valnøtt. Til dette bordet ble det også laget en hjørnebord-klaff. Altså et hjørnebord som er tilpasset laget slik at det kan brukes som en klaff når det trengs, og som et uavhengig bord når klaffen ikke trengs.

Ovalt spisebord med klaff

Her er et i utgangspunktet lite ovalt spisebord som kan dras ut for å legge i klaff. Klaffen er på 50cm og gjør at bordet både passer til få, og flere! Bordet er beiset i patinagrå og er etterbehandlet med matt lakk slik at det tåler søl.

Rundt Spisebord - eik

Nytt spisebord i heltre eik! Denne gangen rundt! Ø150cm med to stk. ileggsplater og elegante ben! Så her er det god plass ? 3cm tykk bordplate og behandlet med hvit voks.

Spisebord i accoya

Her var hver minste detalj planlagt, av kunden. Spisebordet skulle stå på ett ben, festet til en list på veggen til hverdagsbruk. To støtteben ben skulle imidlertid ligge sammenslått under bordet når de ikke er i bruk - som lager en kontinuitet med halvmånen på framsiden av bordet. Når gjester kommer skal en "klaff" (på samme str. som hovedbordet) kunne festes på for å danne et frittstående bord.

Prosjektet var definitivt noe som fikk trigget problemløsningssiden av meg og resultatet ble som ønsket! Bordet ble laget i accoya, beiset med et strøk patinagrå, og deretter satt inn med et lag naturlig hardvoksolje.

Timon Spisebord med limt plate

Behovet for et mer barnevenlig bord var plutselig til stede hos familien Bergem, og denne gangen ble det en kvadratisk variant med limt plate. Fargen på toppen er kullsort, og dere får se både svart og hvit variant på bena =)

Mål: 130 x 130

X-ben med ramme og limt bordplate

Dette bordet er et lite spisebord på bare 140 x 85 cm ettersom det skulle passe inn i en leilighet i Stavanger sentrum. Men mulighet for å forlenge bordet er allikevel der, med to klaffer á 40 cm. Understellet er grunnet og malt hvitt (eggehvit) og bordplaten er Zen Sand.

X-ben med ramme og sporet bordplate

Dette bordet ble laget i et sett sammen med et stuebord. Begge bordene er malt med hvitt understell og beiset i fargen Hvitkalket. Spisebordet har en størrelse på 220 x 100.

X-ben med sporet plate

Stilren kryssben-variant. Bordet kan leveres med og uten tverrbjelke mellom midten av de to kryssene.

Mål på dette bordet er 300 x 100 x 73 cm

Xaviour bord i flammebjørk

Dette er et bord som startet med rå, uhøvlede planker og ble til dette unike produktet dere ser her. Bordet er behandlet med et lag voks som gir det en slitesterk finish og fremhever den flotte strukturen i treverket. 

Målene er 180 x 90 og de to klaffene er 40 cm hver