TV-Benk

TV-benk - eik og valnøtt

Et nytt nydelig møbel er levert! Etter kundens eget design, med flotte vinkler, og en av mine favourittkombinasjoner: eik og valnøtt! I tillegg er det her kledd med en svartmalt ramme innvendig som gir en fantastisk dybde og en svevende effekt på dørene.

Veldig fornøyd med resultatet, så håper du nyter det i mange år fremover, Jarle!

TV-Benk 1 skuff og 1 skap

Her er en litt mindre versjon - 100cm i lengde - av en TV-benk som skal stå i en leilighet. Rammen på TV-benken er grunnet, så malt i fargen dempet sort, og resten er beiset i Zen Sand. 

TV-Benk 1 skuff og 2 skap

Her er en middels stor TV-benk på 140cm. Rammen er hvitmalt og resten er beiset i ett strøk med drivved.

TV-Benk 2 skuffer 2 skap

Her er en lengre TV-benk som har plass til både stor TV og mye stæsj i skuffer og skap. Lengden er på 180cm og er ca. 40 cm i både bredde og høyde.

TV-Benk i bjørk kryssfinér

Tv-benk i kryssfinér av bjørk. I endene er to skuffer. Bak (toppen inkludert) er det utfresing til kabler fra TV-en. Mål på tv-benken er 160 x 40 x 50 cm og fargen er dempet sort. Leveres med høykvalitets skinner.

TV-benk i eik

Da rakk vi akkurat å bli ferdig med en TV-benk før helga ? Hvitoljet, 45mm eik, med to skuffer, 120 x 40 x 60cm! 

TV-benk i eik

En tv-benk som demonstrerer hvorfor skreddersydde møbler er noe for seg selv ?. Tv-benken er delt i 3 slik at midtdelen skal ha mulighet for å bli skjøvet inn i åpningen bak i veggen. Møbelet er laget i heltre eik, med en dekorativ ramme inni av svartmalt MDF. Totallengde er 280cm

TV-benk i eik og mdf

Her er en ny variant av en tv-benk vi har laget tidligere på plass i sitt nye hjem. Denne gangen med dekorvoks i fargen Hellegrå på eiken og mdf malt i Dempet Sort. En nydelig kombinasjon! Må på denne er 278 x 40 x 40. 

TV-benk m/ LP-kasser

En stereobenk laget med to kasser spesialtilpasset LP-plater, og ett skap til dekodere osv., med rottingdør som gjør at signalene fra fjernkontroller fortsatt går igjennom.

Mål: 165 x 45 x 40. Materialene her er ramme i gran, kasser i kryssfinér og fronter i bjørk 

Vegghengt TV-benk

Her er en ganske utradisjonell, men utrolig stilig TV-benk som kun er festet i veggen. Den er ikke i kontakt med bakken, slik at den er både en drøm å se til, og en drøm å støvsuge under! Bakveggen og hylla er beiset i Zen Sand og den framste veggen er malt i matt Dempet Sort. 

Målene er 170cm x 200cm, og hylla er 140 x 50 x 50cm.